desire-laros

Mijn naam is Désiré Laros (48 jaar) en ik ben de trotse moeder van Martijn van 14 en Roos van 11 jaar.  Samen met onze hond Fae wonen wij in Lierop. Ik ben een mens in ontwikkeling. Continue en met steeds meer plezier. Vanaf het moment dat mijn vriend is verongelukt tijdens de Herculesramp (1996) ben ik me steeds meer bewust gaan worden van mijn invloed op mijn leven. Nog steeds ontdek ik nieuwe mogelijkheden hoe ik de macht heb over hoe ik me voel en wat ik nu wezenlijk echt ben en hoe zich dat laat zien in mijn wereld. Hoe een waarheid na een tijdje niet meer waar blijkt te zijn en hoe verschillend hierover gedacht kan worden. Meer en meer kom ik erachter hoe ik mezelf gevangen heb gehouden (en misschien nog doe) en hier anderen de schuld van gaf (en dat nu niet meer per definitie doe). Mijn ontdekkingsreis vervolg ik met steeds meer plezier en daar waar ik anderen bij kan staan of een stukje mee kan lopen deel ik van harte mijn kennis en inzichten.